12KV 1250a Sf6 razvodnik kabineta proizvođač

12KV 1250a Sf6 razvodnik kabineta proizvođač

1.320000m2 radionice u Kini
2.2 godina garancija kvaliteta
3.Komisirani proizvodi kao dizajn kupaca.
4.100% IQC testiranje i garancija kvaliteta
5.Hot prodajni proizvodi: vakuumski prekidač, prekidač za prekid napajanja, prekidač za isključivanje, SF6 prekidač,
Chat Sada

Detalji o proizvodu


1. Opis proizvoda 12KV 2000a Sf6 Cubicle Type Switchgear


11kv visokonaponska postrojenja je najfunkcionalnija i idealna oprema pogodna za podstanice kada je u pitanju kombinacija modula, kompaktna miniaturizacija kao i integrisana inteligencija za automatsko programiranje terminala distributivne mreže, što čini trofaznu vezu, kompletnu fazu Rad, kontinualno napajanje kao i za transformator.

 

1. Može biti opremljen daljinskim upravljačima za postizanje četiri daljinske funkcije.

2. Može biti ručno, motorno upravljanje i održavanje je besplatno, što znači odgovarajuće smanjenje troškova održavanja osoblja.

3. Široko se primenjuje u različitim parkovima, postrojenjima, železničkim stanicama, šarama, hotelima, vili, stambenim naseljima i mnogim drugim mestima.

10.jpg10.jpg

2. Karakteristika proizvoda i primena 12KV 2000a Sf6 Cubicle Type Switchgear


1. Sve linije od 10 KV rade automatski, a greške se mogu pozicionirati pomoću automatizacije. Štaviše, automatska izolacija dijelova grešaka i restauracija neizvršnih delova se takođe mogu automatski realizovati.
2. Može značajno poboljšati stepen pouzdanosti napajanja, smanjiti vrijeme potrebno za vraćanje napajanja na desetine sekundi u te dijelove kvara. Drugim rečima, nema potrebe za gubitkom vremena u patroliranju linija.
3. ZGS9- (Z) inteligentni modularni kutni transformator može biti od velike pomoći u poboljšanju kvaliteta napajanja, povećanja prihoda od prodaje električne energije i smanjenja vremena održavanja i troškova rada tokom nestanka električne energije.
4. Relativne tehnologije su pouzdane, fleksibilne i lako razumljive. Pored toga, mogu se lako nadograditi i dodatni kanali komunikacije kao i tarifne tarife potrebne za drugu fazu.
5. Vakuumski prekidač je izuzetno mali ali je prilično pouzdan i izdržljiv. Pored toga, njegova izolaciona svojina je prilično odlična.
6. To je dvokrilna vrata, a tehnologija prirodnog hlađenja je usvojena tokom celog procesa proizvodnje ove vrste transformatora.
7. Potpuno zatvoreni i izolovani kablovski konektori se široko primenjuju u smislu visokonaponskih linija. Proizvod nema goli pun telo, što ga čini sigurnim i pouzdanim.


3. Proizvod kvalifikacije 12KV 2000a Sf6 Cubicle Type Switchgear


Sertifikat (1) .jpg


4. Tvornički prikaz


公司 五 圈 2.jpg

公司 风采 (2) .jpg

 

5. Dostaviti, otpremiti i servirati

Usluga (1) .jpg6. Često postavljana pitanja

1. Kako naručiti proizvode?

Odgovor; Pošaljite upit sa detaljnim opisom predmeta ili sa brojem modela. Ako nema potrebe za pakovanjem, uzimamo ga kao pakovanje na morski put. Ako je moguće molimo priložite jednu referentnu sliku kako biste izbjegli bilo kakav nesporazum ili bilo kakve veze sa našeg web sajta jer bolje razumemo.

2. O vremenu i vremenu otpreme?

Odgovor: Vreme rada zavisi od količine porudžbine. Uobičajeno se isporučuju po moru, malom porudžbini ili hitnom naređenju. Mi ćemo vam poslati po vazduhu nakon vašeg dogovora.

3. Mogu li očekivati kvalitetne proizvode?

Odgovor: Da. Sve naše aktivnosti su akreditovane prema ISO 9001: 2008, iu proizvodima i uslugama, istovremeno, zrela proizvodna tehnologija koja osigurava kvalitet zadovoljstva međunarodnog zahtjeva.

4 . Životni vek našeg brenda XG?

Odgovor: Uopšteno mi obećavamo garanciju od dve godine, neki proizvodi će biti produženi duže vreme za životni vijek.

7.Kontaktirajte nas

XIGAO Electricenergy Group Co, LTD.

Add .: Br. 6, Weibei Industrial Park,

Xi'an City, Shaanxi Pro., CN. 710600

Telefon: 0086 13319220197

Email: emma@zgxgdn.com

WhatsApp: 008613319220197

Skype: sunnysunny12271

Wechat: 13319220197

Internet stranica: www.zgxgdn.cn


Upit