Kompanija ZETDC Posjetite našu kompaniju Xigao Group u 2018. godini kako biste tražili duži poslovni odnos

- Jul 01, 2019-

Dana novembra 2018. godine, naše klijente iz zimbabve dočekala je naša grupa xigao grupa sa velikom prigodom u našoj tvornici koja se nalazi u industrijskoj zoni weibei, xi'an, shaanxi provience, naš klijent Mr. kuda i Gawee su jako sretni za ove očekivane poslovne sastanke.

 


U našoj tvornici ostaju 3 dana, na početku kao dobavljač, upoznajemo našu historiju kompanije, glavne proizvode i usluge u inozemstvu i uglavnom uvodimo našu obradu auto-reclosera. A onda ih dovedemo do naših pet subvencija i tvornice da pregledaju, a gospodin kuda kaže da je vrlo zadovoljan kada vidi naš rasklopni uređaj, vanjski i unutarnji prekidač, transformator, prekidač za isključivanje, kao i naš CT PT, rekli su naši auto recloser u potpunosti se podudara sa njihovom potražnjom.

 

Naše tehničko osoblje g. Yue jasno pokazuje auto rekloser kako raditi i kako instalirati. Prikazujemo i evidenciju prodaje ovog automatskog osigurača. Široko se izvozi u Maleziju, Indoneziju, Tajland, Vijetnam, Čile, Kongo, Iran i druge zemlje.


Dobrodošli novim klijentima da posjetite našu tvornicu i poslovnu saradnju!