Kongo kompanija za proizvodnju električne energije posjeti kompaniju Xigao Group

- Jul 29, 2019-

Kongo kompanija za proizvodnju električne energije posjeti kompaniju xigao group


Sredinom juna, naša kompanija XIGAO GROUP dočekat će novu klijentu iz kongo elektrarne kompanije. dovodimo ga do naših pet subvencija koje se nalazi u industrijskoj zoni Lintong, okrug Lintong, XIAN, kina. uključujući kompaniju koja se nalazi na rasklopnim uređajima, CT i PT kompaniju, kompaniju za transformatore napajanja, rasklopnu sklopku i prekidač prekida opterećenja, kao i kompaniju za isključivanje.

8400272AD0B133704E2A0267F59F8DE3

U našoj tvornici jedan dan, ujutro ga vodimo u naš salon i provjeravamo naše postojeće proizvode, kao što su HV razvodni uređaji, transformator s napajanjem u ulje, transformator od livene smole, prekidač za isključivanje, prekidač opterećenja, transformator struje, potencijal transformator, mjerna jedinica, odvodnik prenapona i ispadanje osigurač. naš klijent je rekao da se njihovo tržište uglavnom uvozi iz južne Afrike, a cijena je prilično viša. pa traže kinesku marku i njihovo je tržište toliko veliko da bi joj trebali ovi proizvodi za distribuciju električne energije. očito je zadovoljan našim proizvodima i proizvodnom linijom.

Tada smo svi zajedno pogledali našu radionicu i provjerili naš proizvodni proces i našu naprednu proizvodnu liniju. naš veliki pogon i tehnologija proizvodnje zarađuje od njega pohvale. i on sigurno obećava da naša saradnja definitivno dolazi u narednom mjesecu.


Ako vas zanimaju naši proizvodi, kontaktirajte u nastavku:

Email: emma@zgxgdn.com

Whatsapp / wechat / telefon: 0086 13319220197